"Bodrum'un tüm unsurlarını birlik olmaya çağırıyoruz"

Son yıllarda hızla artan ve bir türlü çözülemeyen sorunlar için Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan bir çağrı yaparak, Bodrum'un tüm unsurlarını Bodrum için bir araya gelmeye davet etti.

Haber Merkezi

Bodrum'da yaşamanın her geçen yıl daha da zorlaştığını söyleyen Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı, ilçeye acil müdahale edilmesi gerektiğini, bunu da ancak tüm unsurların birlikte dayanışma halinde çalışmasıyla mümkün olduğunu söyledi. Kayhan bir su patlağının tüm ilçenin trafiğini durma noktasına getirmesinin, aslında tüm sorunların nasıl birbiriyle ilgili olduğunu gösterdiğini sözlerine ekleyerek, Bodrum'un yakın geleceğinin bile plansız olduğunu, bu durumun Bodrum'a büyük zarar verdiğini söyledi.

SEN BEN KAVGASI BODRUM'U BİTİRİYOR!

Bodrum'un sorunları için ilgili kurumların sorumluluk almadığını ve sürekli bahane ürettiğini, ancak bu sorunlardan dolayı Bodrum halkının, esnafın, turizmcinin artık dayanacak gücü kalmadığını belirten Serdar Kayhan; "Sen ben kavgası Bodrum'u bitiriyor. Kurumlar sorunları çözeceğine sanki günü kurtarma derdinde. Kimse sorumluluk almıyor, herkes birbirini suçluyor sanki ortada bir ateş topu var ve kimse eline almıyor. Adeta vatandaşın üstüne atıyorlar, "biz yanmayalım siz yanın" der gibi. Ancak Bodrum artık bunlarla ilgilenmek duymak istemiyor, kalıcı çözüm istiyor" dedi.

GÜVEN İÇİNDE HUZURLA YAŞAMAYI İSTİYOR

Serdar Kayhan sözlerini; "Bodrumlu Bodrum'da insanca yaşamak istiyor. O yüzden Bodrum Güçbirliği Derneği olarak devletimize, belediyelerimize, sivil toplum kuruluşlarına, kısaca Bodrum'un tüm unsurlarına çağrıda bulunuyoruz. Bodrum'un sorunları artık birlik beraberlik ve dayanışma olmadan çözülemez. Mutlaka ama mutlaka ortak akılla, planlı bir şekilde koordineli bir çalışma gerekli. Bu birlik Sayın Kaymakamımız başkanlığında mı yoksa Sayın belediye başkanlarımız önderliğinde mi olur bilmiyoruz. Ama ivedilikle bu dayanışmayı sağlamamız gerekir. Yoksa yarın Bodrum için çok geç olacak" şeklinde tamamladı.

DİĞER HABERLER