CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak AKP Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek'e yaptığı yazılı bir açıklamayla cevap verdi.
"Manda yoğurtlu kestane balı ile beslenseydi böyle kendisinin bile inanmadığı açıklamalar yapmazdı" diyen CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak şu açıklamalarda bulundu.
AKP'nin siyaseten bitmiş bir parti olduğunu ve ilk seçimlerde tarihin tozlu raflarındaki yerini alacağını söyleyen CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak "Muğla'da ve kent merkezinde yerel yönetimlerin yaptıklarını görmeyen, çekin gidin diyen anlayışın ekonomik olarak ülkeyi bitirmiş, halkın içine çıkacak yüzleri olmayan siyasi figürler olduğunu" belirtti.
Kavak; "Bir ilçe başkanı düşünün, eline mikrofonu alıyor ve yaşadığı ilçe ile ilgili aslı astarı olmayan açıklamalar yapıyor. Kitle kendi partilileri olduğu için açıklamalara inananlar hatta alkışlayanlar bile oluyor. Oysa bizim yaptıklarımız ortada diye başladığı konuşması baştan aşağı doğru olmayan ifadelerden oluşuyor. Muğla merkeze 15 yılda zar zor, eksikleri ile yapılan hastaneden mi bahsetsek, Türkiye'nin en pahalı TOKİ'sini bir hançer gibi dikmelerinden mi bahsetsek, Muğla'dan toplanan vergilerin yalnızca %6'sının yatırımcık olarak geri döndüğünden mi bahsetsek, ülkeyi getirdikleri noktada kur farkı ifadesini hala ağızlarına almalarından mı bahsetsek bilemediğimizden İstanbul'a kendi ağzı ile ihanet ettik diyen liderin neferine manda yoğurtlu kestane balı tavsiye ediyoruz. Akşamları bu tarifi yiyip Menteşe gibi sosyal, kültürel olarak sürekli gelişmekte olan şehrimizde iyi bir uyku uyusun istiyoruz. Muğla'da yaşamak ve bu havayı solumak her kula nasip olmaz."