3. Düğün Yemekleri Festivali 29 Haziran'da gerçekleştirilecek

3. Düğün Yemekleri Festivali 29 Haziran'da gerçekleştirilecek

Slow Food Muğla Toplulugu tarafından 3. Muğla Düğün Yemekleri Festivali, 29 Haziran'da Muğla Arasta'da gerçekleştirilecek.

Program saat 12.00'de Kurşunlu Mydanı İnsan Hakları Parkı'nda Slow Food Muğla Yeryüzü Pazarında başlayacak. Saat 13.00'te Şadırvan mevkiinde Rulo Resim Etkinliği, 13.30'da İnsan Hakları Parkı'nda canlı müzik etkinliği, Saat 14.00'te Yağcılar İş Hanı'nda kapma yarışması yapılacak. Saat 15.00'te İnsan Hakları Parkı'nda Keşkek Partisi verilecek. Program, Ağa Bahçesi Konağı'nda Yılmaz Bozkurt'un Eski Muğla Söyleşisi, Damat Evi, Gelin Alma, Kız Evi, Zeybek Gösterisi ve canlı müzik etkinlikleri ile gün boyu devam edecek.

Slow Food Muğla Toplulugu tarafından paylaşılan davet mesajında şu ifadelere yer verildi: Geleneksel düğün yemeklerinin lezzet yolculuğuna çıkmak, Slow Food Yeryüzü Pazarı'nda enfes tatlar keşfetmek ve unutulmaz anılar biriktirmek için bu özel günü kaçırmayın. Birbirinden leziz yemekler, muhteşem bir atmosfer ve keyifli etkinliklerle dolu bir gün sizleri bekliyor. Bu muhteşem deneyimi kaçırmamak için tarihinizi şimdiden ayırın ve festivalimize katılmayı unutmayın. Hepinizi bekliyoruz."

Haber Merkezi

DİĞER HABERLER