Başkan Mesut Günay'a ziyaretler sürüyor

 

Başkan Mesut Günay'a ziyaretler sürüyor

 

31 Mart 2024 Pazar günü 4 Binden fazla oy farkıyla seçimi kazanan, Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay'a halkın ilgisi sürüyor. Bu ilgi çerçevesinde başkanı kutlamak için ziyaretler oldukça fazla.

Seçimin üzerinden 29 gün geçmesine rağmen, Belediye Başkanı Mesut Günay'ı kutlamaya gelen ziyaretçiler arasında en son "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitemizin Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı" ve İlçemiz Yatağanlı olan Emekli Birinci Sınıf Emniyet Müdürlerinden Mustafa Acar, Gazetemiz yazarı Sakin Koşar, Emekli Matematik Öğretmenlerimizden Reşat Dalkıran, Halk Eğitim Müdürlüğü emekli memuru Necdet Alan ve İlçemiz eski ORKÖY Müdürlerinden Nazmi Güneş de vardı.

Ziyarete katılan Mustafa Acar konuşmasında; "İlçemiz Yatağan'a sizin gibi genç, enerjik, herkesin sevdiği ve saygı duyduğu, hayattaki başarılarıyla rüştünü ispatlamış bir kardeşimizin seçilmiş olması, bizleri yürekten sevindirdi!.. Sizin bu işte başarılı olacağınıza olan inancımız tamdır!.. Birer Yatağan sevdalısı olarak bizler de size her türlü desteği vereceğiz, İlçemizin daha yaşanılır, herkesin gıptayla baktığı bir yerleşim yeri olması için hepimiz elimizden geleni yapacağız!.. Üretici halkımıza, gençlerimize ve kadınlarımıza, kültür ve turizmimize yapacağınız bütün yapıcı hizmetlerde hep yanı başınızda olacağız, umarım uzun süre başarılı olur, İlçe tarihimizde kalıcı izler bırakırsınız" dedi...

Gazetemiz yazarı Sakin Koşar da hem Başkan Mesut Günay'a, hem de Mustafa Acar'a kendi yazdığı "Güldüren ve Düşündüren Öyküler" adlı kitabını hediye ederek; "Bu kitaptaki bütün öyküler, Yatağan halkımızın yaşamış olduğu güldüren ve düşündüren anılardan oluşmuştur!.. Yeni Başkanlarımız sayın Ahmet Aras ve sayın Mesut Günay ile birlikte, Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkan Yardımcımız sayın Mustafa Acar'dan; Bozüyük-Pınarbaşı'nda 'Marsyas Efsanesi' ni yaşatmak için, uluslararası bir müzik yarışmasına önayak olmalarını istirham ediyorum" dedi.

Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken "Halkımıza layık olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunun için var gücümüzle çalışarak, en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız. Ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim" dedi.

DİĞER HABERLER