Belediyeye ait otel kiraya verilecektir

Belediyeye ait otel kiraya verilecektir

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre Bodrum Belediyesinin Eskiçeşme Mahallesi Salmakis Caddesi mülkiyetinde bulunan aşağıda niteliği yazılı ;1 adet taşınmaz 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasının 35/a kapalı teklif usulüne göre kiralama ihalesine çıkartılacaktır.

İhale, 09.06.2022 Perşembe günü saat 10:30'da Çarşı Mahallesi Belediye Meydanı No:1 (Bodrum Belediyesi Merkez Toplantı Salonu) Bodrum/MUĞLA adresinde Belediye Encümeni huzurunda (İhale Komisyonu) 10 yıl süre ile kiralanmak üzere ihale edilecektir.

İhale ile ilgili bilgi ve şartname mesai saatleri dâhilinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden görülebilir, istekliler ihale ile ilgili şartnameyi 500,00.- TL bedel karşılığında Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden satın alabilirler.

İhaleye katılacakların, istenilen belgeleri kapalı zarf içerisinde, üzerinde teslim tarih ve saati yazılı alındı belgesi karşılığında, 08.06.2022 Çarşamba günü saat 16:00'ya kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekmektedir

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız      
https://www.ilan.gov.tr/ilan/983834/emlak-turistik-tesis-belediyeye-ait-otel-kiraya-verilecektir

 

DİĞER HABERLER