Bodrum Belediyesi'ne ait 5 yıldızlı otelin satışı meclis gündeminde

 

 

Bodrum Belediyesi'ne ait 5 yıldızlı otelin satışı meclis gündeminde

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi'ne ait 5 yıldızlı otelin satışa çıkarılması Belediye Meclisi gündemine geldi. Konacık Mahallesi'ndeki Herodot Kültür ve Sanat Merkezi'nde 2 Şubat 2026 Pazartesi günü yapılacak toplantıda, 150 odalı ve 300 yatak kapasiteli otelin satış süreci görüşülecek.

Toplantıda, satış işlemlerinin yürütülmesi için Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'ye yetki verilmesi de oylanacak. Ayrıca Eskiçeşme Mahallesi Bardakçı Koyu'nda bulunan yaklaşık 5 bin 167 metrekarelik, 5 yıldızlı otel niteliğindeki başka bir taşınmazın da 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında satışa çıkarılması gündemde yer alıyor.

Satıştan elde edilecek gelirin belediyenin bütçesini güçlendirmek ve kamu hizmetlerinde kullanılmak üzere değerlendirilmesinin planlandığı belirtildi.

Haber Merkezi

DİĞER HABERLER