Bodrum FK'nın galibiyet hasreti 5 maça çıktı
1. Lig'de mücadele eden Bodrum Futbol Kulübü, ikinci yarıya da galibiyetle başlayamadı. Zirve yarışındaki önemli rakiplerinden Pendikspor'a deplasmanda konuk olan yeşil-beyazlılar, 0-0'lık eşitlikle sahadan ayrılarak galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.
Haber Merkezi
Devre arasına 4. sırada giren Bodrum FK, üst üste yaşanan puan kayıpları nedeniyle ilk 2 yarışının uzağında kaldı. Lider Amed Sportif'in 9, 2. Pendikspor'un ise 5 puan gerisine düşen Bodrum FK, haftayı 33 puanla 5. sırada tamamladı.
DEPLASMANDA KAZANAMIYOR
Geçen sezon Süper Lig'de mücadele eden Bodrum FK, son 7 deplasman maçını kazanamadı. Son olarak Manisa FK'yı mağlup eden ekip, deplasmanda Boluspor'a 3-0, Ümraniyespor ve Sarıyer'e 1-0, Bandırmaspor'a ise 2-0 yenildi. Esenler Erokspor, Erzurumspor FK ve Pendikspor ile ise berabere kaldı.
Bodrum FK, önümüzdeki maçlarda Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci maçında 15 Ocak Perşembe günü evinde Konyaspor'u ağırlayacak, ligde ise 19 Ocak Pazartesi günü Sivasspor ile karşılaşacak.
"OYUN BİZİM ÜSTÜMÜZDEYDİ"
Pendikspor karşılaşmasını değerlendiren Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, "Çok keyifli bir futbol akşamı oldu. 0-0 bitmesine rağmen izleyenlere keyifli bir maç izlettik. Pendikspor iç sahada en iyi futbol oynayan takımlardan biri. Normal şartlarda buradan puan almamıza sevinebilirdik ama bu oyun sonrası hem futbolcular hem teknik heyet çok üzüldü. 3 puanı hak eden taraftık. Ligin ikinci yarısı için iyi bir başlangıç oldu. Önümüzdeki hafta Sivas'tan alacağımız 3 puanla yükseliş başlayacak. Sonuna kadar bu işi kovalayacağız" ifadelerini kullandı.