Hüseyin Nizamoğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

İyi Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. AçıIışta konuşan Nizamoğlu; "Ben 15 senedir sahadayım. Benim tanıtılmaya ihtiyacım yok, çok geniş bir aileye sahibim. 30 gün sonunda zaferle çıkacağız" diye konuştu.

Haber Merkezi

Nizamoğlu,  yaptığı konuşmada şunları ifadeleri kaydetti: "Propagandama 3 gün önce başladım. O zaman, 'Geç kaldın' dediler. Hayır dedim ben geç kalmadım, ben 15 senedir sahadayım. O yüzden hoşgeldiniz ailem diyorum sizlere. Bu hikaye nasıl başladı derseniz. Bir gün sosyal medyada bir video izledim. Bir arkadaşım, gondola biniyordu, nereye gitmiş acaba dedim. Eskişehir'e gitmiş. Peki bir vatandaşın Muğla'ya gelip fotoğraf çekildiği zaman, Muğla'ya geldiğinizi gösteren, Tanrı'nın ve Karyalıların dışında bir eser gösterebilir misiniz? Ben bilmiyorum. Bu kadar elleştiriyorum madem bir yerden başlamam lazım dedim. Eskiden ekonomimiz iyiyken farklı farklı şehirlere giderdim, gezerdim. Gelirdim Muğla'da niye olmaz derdim. Eren Sitesi'ndeki dükkanıma oturduğum zaman, çatısını aktaramayan bir belediye görüyordum. Bunlara itiraz ettim ve bunlar yapamıyorsa biz yapalım dedim. Sonra adaylık teklifi geldi, elim ayağım titredi, ayaklarım yerden kesildi. Seçim propagandası nasıl olacak dedim, sonra tanıtım benim işim, zaten reklamcıyım, gazeteciyim. Sorunları ve çözüm önerilerini biliyorum. Kimlerle yapacağımı biliyorum, halkın içindeyim. Sonra neden korkuyorsun girsene dediler. Ben kazanmaktan korkuyorum dedim.

"30 GÜN SONUNDA ZAFERLE ÇIKACAĞIZ"

O kadar çok sorun var ki o kadar çok yapılacak iş var ki. 2 farklı adayımız daha var. Onlar da dostlarımız ama bu zamana kadar sahada olmadıklarını gördüm. Hala aday tanıtmaya çalıştıklarını fark ettim. Benim tanıtılmaya ihtiyacım yok çok geniş bir aileye sahibim. 30 gün sonunda zaferle çıkacağız."

DİĞER HABERLER