Mahir Ünal: "İl başkanı geminin kaptanıdır"

Mahir Ünal: "İl başkanı geminin kaptanıdır"

Ak Parti Muğla İl Danışma Kurulu ve Teşkilat Akademisi, hafta sonu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi konferans salonunda toplantı gerçekleştirdi. Yaklaşık 800 kişinin katıldığı buluşmada, Ak Parti MKYK Üyesi ve 64. Hükümetin Turizm Bakanı Mahir Ünal konuşma yaptı.

Ünal, konuşmasında Ak Parti'nin 23 yılda yaşadığı zorluklara rağmen büyük başarılar elde ettiğine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gözlerinde hiçbir zaman kaygı ve korku görmediğini belirtti. "Biz onun gözlerinde kararlılık, irade, inanç ve cesaret gördük. Her zaman halka hizmet gördük" diyen Ünal, teşkilat mensuplarına seslenerek, "Mücadeleye inanmıyorsanız, kaygılarınız varsa hemen teşkilatlara ulaşın, sorunlara çare vardır" ifadelerini kullandı. Ünal ayrıca, Ak Parti teşkilatlarının halk için var olduğunu vurgulayarak, teşkilat kültürüne dikkat çekti: "İl Başkanı geminin kaptanıdır. Bizim kültürümüzde herkes ona bağlıdır. O, Genel Başkanımızın ildeki temsilcisidir" dedi.

Toplantının divan başkanlığını İl Başkanı Haluk Laçin üstlenirken, toplantıya İl Koordinatörü Isparta Milletvekili Osman Zabun, Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, il ve ilçe yöneticileri ile mahalle temsilcileri katıldı. Programda ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesinden oluşan sinevizyon gösterisi de ayakta alkışlandı.

Mustafa Altar Zeyhan

DİĞER HABERLER