Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, vatandaşlara daha erişilebilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunma hedefi doğrultusunda önemli bir adım attı. 1 Ağustos 2025 tarihi itibarıyla mesai saatlerini genişleten merkez, artık 16.00 - 24.00 saatleri arasında da poliklinik hizmeti vermeye başladı.
Mustafa Altar Zeyhan
Yeni uygulama kapsamında, akşam saatlerinde 3 klinikte 6 diş hekimi görev yapacak. Bu sayede mesai saatleri dışında sağlık hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşlar, iş çıkışı ya da gün içinde fırsat bulamayanlar için büyük bir kolaylık sağlanmış olacak.
Ayrıca, röntgen birimi ve protez laboratuvarı da akşam saatlerinde kesintisiz şekilde hizmet vermeye devam edecek. Halihazırda sürdürülen 24 saatlik Acil nöbet hizmeti ise aynı şekilde devam edecek.
Bu kapsamlı düzenleme ile birlikte, hem hasta memnuniyetinin artırılması hem de biriken yoğunluğun azaltılması hedefleniyor. Merkez yönetimi, bu yenilik sayesinde vatandaşların ağız ve diş sağlığı ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili çözümler sunulacağını belirtiyor.
Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Yeni akşam poliklinik uygulamamızla birlikte vatandaşlarımızın sağlık hizmetine erişimini kolaylaştırmayı, daha esnek saatlerde kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz" denildi. Artık Muğla halkı, ağız ve diş sağlığı hizmetine günün her saatinde daha kolay ulaşabilecek.