Ulusal Ziyaret Programı İl Komisyonu'nun çalışmaları değerlendirildi

İlimiz genelinde sosyal yardımlardan faydalanan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının tespit edilerek giderilmesi amacıyla Cumhurbaşkanlığı kararı doğrultusunda oluşturulan "Ulusal Ziyaret Programı" kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Valilik 75. Yıl toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın yanı sıra; Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Vali Yardımcısı Vekili ve Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Osman Toprakçı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdür V. Özden İşler, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve İl Müftü Vekili Erkan Saral katıldı.

Ulusal Ziyaret Programı İl Komisyonu'nun çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Özden İşler yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca ilçelerde de Kaymakamlar Başkanlığında ve koordinasyonunda ilçe komisyonları kurulması ve ilçe komisyonlarının da ivedilikle çalışmalara başlaması konusunda talimat verildi.

Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için tüm kurumların özenli davranması gerektiğini vurgulayan Vali Orhan Tavlı, insanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemli bir parçası olan hane ziyaretlerinin düzenli aralıklarla yapıldığını belirtti.

Haber Merkezi

 

DİĞER HABERLER