Mete, SMA'lı Zehra Bebek için düzenlenen yardım kampanyasına katıldı

Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete  Mete, İlçe ziyaretleri kapsamında  Dalaman ve Seydikemer ilçelerini ziyaret etti.  Dalaman'da kadın kolları başkanları ile bir toplantı gerçekleştiren Mete ardından Seydikemer ilçesinde Ak Parti İlçe Başkanı Ali Büklü'yü ziyaret etti. Ziyaretin ardından Belediye Başkanlığına uğrayan Mete Belediye Başkanı Önder Akdenizli ile görüştü. 

Ak Parti Yerel yönetimlerde hizmet merkezli çalışmalarıyla milletimizin takdirini kazanmış bir partidir. Seydikemer Belediyemiz de örnek projeleri ile başarısını ortaya koymuştur. Ben bu vesile ile Belediye Başkanımız Önder Akdenizli ve ekibine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum dedi.

SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN 1.030.000 TL TOPLANDI

Programın ardından ilçeden ayrılan Mete, SMA'lı Zehra Bebek için sosyal medya üzerinden düzenlenen yardım kampanyasına katıldı. 

Milletvekili Mete'nin çağrıda bulunduğu programda hayırseverler aracılığı ile SMA Hastası Zehra Bebek için yaklaşık 1030.000 TL değerinde yardım  toplandı.

Hayırseverlere teşekkür eden Mete' "yardım kampanyamız Zehra'mız tedavi olana kadar devam edecek.  Ben bizleri kırmayıp karınca kararınca yardıma koşan tüm kardeşlerime teşekkür ediyor hepsini yürekten alkışlıyorum" dedi.

Haber Merkezi

 

DİĞER HABERLER