Muğla 1. Amatör Kümede heyecan sürüyor

Muğla 1. Amatör Küme, hafta sonu oynanacak 10'uncu hafta müsabakaları ile devam edecek. Şuan A Grubunda 25 puanlı Turgutreisspor, B Grubunda averaj farkıyla 21 puanlı Ortaköyspor, C Grubunda ise averaj farkıyla 19 puan toplayan Yeşilüzümlüspor birinci sırada yer alıyor.

Haber Merkezi

Hafta sonu A Grubunda Cumartesi günü saat 14:00'de Bodrum Yalı Gençlikspor Güllük Belediyespor'u, aynı gün ve saatte Bodrum Turkuazspor Gündoğanspor'u konuk edecek. Pazar günü saat 14:00'de ise Turgutreisspor ile Bafa Belediye Zeytinspor, Konacıkspor ile Bitez Gençlikspor karşı karşıya gelecek.

B Grubunda Cumartesi günü saat 14:00'de 3 maç aynı anda başlayacak. Datça Belediyespor ile Beldibispor, Bozburun Belediyespor ile Ortaköyspor ve Marmaris Belediyespor ile Kavaklıdere Belediyespor mücadele edecek. Pazar günü saat 14:00'de Yerkesikspor sahasında Marmarisspor'u konuk edecek.

C Grubunda Cumartesi günü saat 14:00'de Yeşilüzümlüspor sahasında Fethiye Mahallespor'u konuk edecek. Pazar günü saat 14:00'de Günlükbaşıspor Karaçulhaspor ile, aynı ün ve saatte Çamköyspor ile Köyceğiz Sportif ve aynı gün saat 14:30'da Köyceğiz Belediyespor ile Fethiye Gençlikspor karşı karşıya gelecek.

Şuan A Grubunda 25 puanlı Turgutreisspor, B Grubunda averaj farkıyla 21 puanlı Ortaköyspor, C Grubunda ise averaj farkıyla 19 puan toplayan Yeşilüzümlüspor birinci sırada yer alıyor.

 

DİĞER HABERLER