Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Aras ile bir araya geldi

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette gazeteciler Başkan Aras'a hayırlı olsun dileklerini iletti, belediyenin çalışmalarına yönelik konular görüşüldü.

Ziyarette Aras, MUSKİ'de büyük bir değişime gideceklerini, MUSKİ'nin halkı daha çok bilgilendirmesi için kuruma basın birimi kurmayı planladıklarını söyledi. İsale hatlarındaki patlamalara yönelik Aras, DSİ ile karşı karşıya gelmeyi bırakıp çözüm üretmeye başladıklarını belirtti.

Aras, "19 Mayıs'ta Menteşe'de gençlerimiz genç ve dinamik bir sanatçının gelmesini istedi. Muğla'ya ünlü bir rapçi getirmeyi planlıyoruz. Gençlerin istediği olacak. Ayrıca 1 hafta sürecek bir Gençlik Festivali yapmayı planlıyoruz. Ayrıca ücretli otopark uygulaması ihalesinin yenilenmemesi için talimat verdim. Bu uygulamayı sonlandırmak yerine belediye olarak bizim yapıp istihdam sağlamamız gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Aras bunun yanı sıra, ilçe belediyeleri ile uyum içinde çalışacaklarını, Muğla için her kurumla işbirliği yapmak için çalışmalarına başladığını ifade etti. Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber Merkezi

DİĞER HABERLER