Muğla'dan Nazilli'ye gidip eşini bıçakladı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde yaşayan Emrah K., kendisine boşanma davası açan Ayşe K.'ya kabusu yaşattı. Aydın'daki baba evine yerleşen eşini fabrika çıkışı evine kadar takip eden Emrah K., genç kadına barışmak için baskı yaptı. Olumsuz yanıt alınca da Ayşe K'yı kalbinden bıçakladı.

Haber Merkezi

Sabah'taki habere göre, kan donduran olay, Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki Altıntaş Mahallesinde yaşandı. 30 yaşındaki Ayşe K. şiddetli geçimsizlik yaşadığı 35 yaşındaki eşi Emrah K'ya boşanma davası açtı.

AYDIN'A BABA EVİNE DÖNDÜ

Ayşe K., eşi Emrah K. ile birlikte yaşadığı Muğla'dan Aydın'ın Nazilli ilçesine dönerek ailesinin evine yerleşti. Kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Ayşe K. ilçedeki bir fabrikada işe başladı. Gece mesaisini tamamlayan Ayşe K. Nazilli'deki evine dönmek için yola çıktı.

FABRİKADAN EVİNİN SOKAĞINA KADAR TAKİP ETTİ

Evinin sokağında boşanma aşamasındaki eşi Emrah K. ile karşılaşan Ayşe K. arasında tartışma yaşandı. Emrah K. eşine barışma teklifinde bulundu. Ancak Ayşe K. bunu reddetti. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Emrah K., talihsiz kadını kalbinden bıçakladı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Ayşe K. kanlar içerisinde yere yığılırken, Emrah K. aracına binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bıçakla ağır yaralanan Ayşe K. hastaneye kaldırdı. Ayşe K'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan Emrah K'nın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

 

DİĞER HABERLER