Türdü Basketbol Kulübü yeni sezona 280 sporcuyla başladı

Muğla Türdü Basketbol Kulübü, 2026-2027 sezonunun açılışını sporcular, antrenörler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirdi. Dört yıl önce faaliyetlerine başlayan kulüp, yaklaşık 280 sporcu ile yeni sezona başladı.

5-18 yaş arasındaki sporcularla farklı kategorilerde çalışmalarını sürdüren kulübün sezon açılışında Başkan Mehmet Çahan, hedeflerinin yalnızca başarı ve skor olmadığını belirterek çocukların spor sevgisi, gelişimi ve mutluluğuna önem verdiklerini söyledi.

Yeni sezonda U10, U11 ve U12 gruplarında Leyla Çalışkan, U16, U18 ve Büyük Erkek A Takımı'nda Serdar Türem, U14 ve U16 Kız gruplarında Mete Sökmen, U10 Kız ve U14 Kız gruplarında ise Tolga Vural Keleş görev yapacak. Spor okullarında ise Ceren Kancaoğlu ve Zeliha Sudenaz Öztürk görev alacak.

Mustafa Altar Zeyhan

 

DİĞER HABERLER