91 yaşındaki Neylüfer Teyze, TOGG'u deneyimledi
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde, 91 yaşındaki Neylüfer Talay'ın yerli otomobil TOGG ile yolculuk yapma hayalini gerçekleştirdi.
Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Muğla'daki Abide-H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Vali Akbıyık, huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi. Ziyaret sırasında Neylüfer Talay, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'u görmek ve içine binmek istediğini belirtti.
Vali Akbıyık, Neylüfer Teyze'nin bu içten talebini geri çevirmedi ve makam aracı olarak kullandığı TOGG'a davet etti. Talay, Vali Akbıyık ile birlikte huzurevinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar kısa ama anlamlı bir yolculuk yaptı.
Yolculuğun ardından yeniden huzurevine dönen Neylüfer Talay, ilk kez TOGG'a binmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek Vali Akbıyık'a teşekkür etti.
Vali Akbıyık ise, "Büyüklerimiz bizim baş tacımızdır. Onların küçük bir tebessümü, bizim için her şeyden değerlidir. Neylüfer Teyze'nin bu isteğini gerçekleştirmekten mutluluk duydum" dedi.
İHA