Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), sigorta sektörünün önde gelen temsilcilerini "Muğla Sigortacılık Günleri" etkinliğinde bir araya getirdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (TOBB SAİK) Başkanı Levent Korkut'un katılımıyla gerçekleşen toplantıda, sektörün sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.
Açılışta konuşan Korkut, sigortacılığın yalnızca poliçe üretimi değil, aynı zamanda güvene dayalı bir meslek olduğunu belirtti. "Sigorta acentesi sigortalıya sadece hizmet değil, güvence sunar" diyen Korkut, sektörde güven unsurunun altını çizdi.
MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ise sigortacılığın toplumsal sürdürülebilirliği destekleyen stratejik bir alan olduğuna dikkat çekti. Meclis Başkanı H. Koray Özcan da toplantının en büyük değerinin sektör temsilcilerinin katkılarıyla oluşacağını ifade etti. Toplantı, plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Haber Merkezi