Yatağanlı okçular Samsun'da Türkiye Şampiyonu oldu
Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun Samsun'da düzenlediği 2025 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda Yatağan 100. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri büyük başarı elde etti. Takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Aysima Aslan ve Esma Kuş ile bireyselde Türkiye üçüncüsü olan Zeynep Sare Akarca, antrenörleri Dr. Ejder Sözen ile birlikte Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay'ı ziyaret etti.
Ziyarette öğrenciler müsabaka sürecini anlattı, İl Müdürü Çay disiplin, azim ve kararlılıkla kazanılan başarının tüm öğrencilere örnek olduğunu belirtti. Çay, okçulukta elde edilen başarıların sportif, akademik ve kişisel gelişime katkı sağladığını vurguladı.
Başarılı sporcuları yetiştiren ailelere ve antrenöre teşekkür eden Çay, gençlerin ileride ulusal ve uluslararası alanda daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi. Ziyaret, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
İHA