Batuhan Kıloğlu adaylığını açıkladı

Yeni Parti Menteşe İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan iş insanı Batuhan Kıloğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyunun karşısına çıktı. Kıloğlu, “Gençliğimiz var” mesajıyla değişim ve yenilenme vurgusu yaptı.

Yeni Parti’de ilçe kongreleri öncesinde adaylık süreci devam ederken, Menteşe İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan isimlerden biri de Batuhan Kıloğlu oldu. Parti binasında düzenlenen toplantıya Yeni Parti İl Başkanı Nail Kızıl, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras, Yeni Parti Menteşe İlçe Başkanı Arzu Doğruel ve çok sayıda partili katıldı.

Kıloğlu, gençlerin siyasette daha fazla sorumluluk üstlenmesi gerektiğini belirterek, Menteşe’de yeni bir dönem ve yeni bir anlayış için yola çıktığını ifade etti. Kıloğlu, enerjisi, çalışma azmi ve ekip ruhuyla Menteşe’de parti çalışmalarını güçlendirmeyi hedeflediğini söyledi.

Nuriye Aslı Ateş

DİĞER HABERLER