Cumhur Uzun: “Türkiye Yüzyılı diyerek 100 yılın yolsuzluğunu yapıyorlar”

Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, ekonomik koşullar ve adalet sistemi üzerinden iktidara yönelik sert eleştirilerde bulundu. Uzun, “Türkiye Yüzyılı” söylemine tepki göstererek, “Türkiye Yüzyılı diyerek 100 yılın yolsuzluğunu yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

Milyonlarca kişinin her geçen gün daha da fakirleştiğini savunan Uzun, emeklilerin pazara çıkmakta zorlandığını, gençlerin ise geleceklerini başka ülkelerde aradığını söyledi. Bir yandan vatandaşların ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiğini, diğer yandan bir kesimin servetine servet kattığını öne sürdü.

Adalet sistemine ilişkin de eleştirilerde bulunan Uzun, bazı kişilerin hukuksuzluk ve iftiralarla cezaevine gönderildiğini, savunma haklarının ise ihlal edildiğini savundu.

Uzun, açıklamasını “Bu düzen, bu kara düzen böyle sürmeyecek. Haramiler gidecek, halkın yüzü gülecek” sözleriyle tamamladı.

Mustafa Altar Zeyhan

 

DİĞER HABERLER