Menteşe’de okul müdürlerine “Etkili Okul Yönetimi” semineri

 

Menteşe’de okul müdürlerine “Etkili Okul Yönetimi” semineri

Muğla’nın Menteşe ilçesinde görev yapan okul müdürlerine yönelik düzenlenen “Etkili Okul Yönetimi” semineri devam ediyor.

24-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen seminerde, Eski Personel Eğitim ve Daire Başkanı, Eğitim Uzmanı Akif Büyükergene eğitimci olarak yer alıyor. Büyükergene, program kapsamında okul yöneticilerinin liderlik ve yönetim becerilerini geliştirmelerine yönelik bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor.

Seminer alanını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Etkili okul yönetiminin güçlü bir eğitim ortamının temel unsurlarından biri olduğunu belirten Çay, seminerin okul yöneticilerinin gelişimine önemli katkı sağlayacağını ifade etti. Çay, programa katılan tüm okul yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

İHA

DİĞER HABERLER