Muğla'da Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yılı kutlandı

Muğla'da Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası çerçevesinde şehitler için mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı, şehitlikte dua edildi, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına Çelenk Koyma Töreni gerçekleştirildi. Hafta boyunca çok sayıda farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

Muğla'da Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Menteşe ilçesi Kurşunlu camiinde mevlit okutuldu. Mevlütte ebediyete intikal eden bütün şehitler adına dua edildi. Mevlüt programına Muğla İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, şube Müdürleri, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

Program, 9 Nisan Salı günü çelenk töreni ve şehitlik ziyareti ile devam etti. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 10 Nisan Polis Haftası kapsamında Menteşe'de Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Programa Muğla İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, şehit aileleri, polis ve jandarma ekipleri katıldı. Muğla Valisi İdris Akbıyık İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek personelin 10 Nisan Kuruluş Yıl Dönümü  ve  Ramazan Bayramını kutladı, vazifelerinde başarılar diledi. Polis Haftası etkinlikleri kapsamında çok sayıda farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi.

BODRUM'DA KORTEJ DÜZENLENDİ

Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü kapsamında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10 motosiklet, 3 otomobil ve 1 turizm polisi aracıyla şehir turu yaptı. Eski Otogar içerisindeki polis noktasından hareket eden ekipler, Cevat Şakir Caddesi, Neyzen Tevfik Caddesi ve Osman Nuri Bilgin Caddesi'nde Değirmenler mevkisine ilerledi. Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nden de geçen ekipler, şehir turunu tamamladı. Türk Bayrakları taşıyan polislerin geçişini, yerli ve yabancı turistlerle ilçede yaşamını sürdüren vatandaşlar ilgiyle takip etti, o anları cep telefonları ile kayıt altına aldı.

 

DİĞER HABERLER