Tüm Yerel Sen Muğla: "Halkçı belediyecilik kazandı"

Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktı. Cumhuriyet Halk Partisi, 1977 yılından bu yana ilk kez seçimleri birinci parti olarak tamamladı. CHP, Muğla'da da Büyükşehir Belediyesiyle birlikte 11 ilçe belediyesini kazandı.

Tüm Yerel Sen Muğla Şubesi tarafından yayımlanan basın açıklamasıyla seçimi kazanan belediye başkan adayları tebrik edilerek, Muğla'da "Halkçı Belediyecilik" kazandı ifadeleri kullanıldı.

Tüm Yerel Sen Muğla Şubesi açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "31 Mart 2024 seçimleri Türkiye siyasetini, tarihi bir değişim ve dönüşüm süreci içine sokmuştur. Bu değişim sürecinin en önemli kilometre taşlarından biri Muğla'da yaşanmıştır. Seçim sonuçlarıyla birlikte Türkiye'de ve Muğla'da sosyal demokrat halkçı belediyecilik kazanmıştır. Muğla Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere 12 belediyede başarılar elde eden Belediye Başkanlarımızı, Cumhuriyet Halk Partisini, bu değişime ön ayak olan halkımızı Tüm Yerel-Sen Muğla Şubesi olarak kutluyor ve tebrik ediyoruz. Kazanan Muğla olmuştur, Kazanan Türkiye olmuştur."

Haber Merkezi

 

 

DİĞER HABERLER