Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, ilçedeki çeşitli projeleri yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı. Başkan Topuz'a, incelemelerinde ilgili birim müdürleri ve teknik personel eşlik etti.
Haber Merkezi
İlk olarak Menteşe Caddesi'ndeki orta refüj düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Topuz, estetik ve trafik düzeni açısından önemli bir proje olduğunu belirtti. Ardından Hurdacılar Çarşısı'na geçen Topuz, esnafın daha düzenli bir alanda faaliyet göstereceği projenin ilerleyişini denetledi.
Fen İşleri Müdürlüğü için inşa edilen yeni binanın da hızla yükseldiğini belirten Topuz, Kuyular Mevkii'ndeki prefabrik montajını yerinde inceledi. Ayrıca, Güneş Mahallesi'nde devam eden parke kaplama çalışmaları ve Cumhuriyet Mahallesi'ndeki park projelerini de gözden geçirdi.
Ziyaretler hakkında açıklama yapan Topuz, "Projelerimiz hızla ilerliyor ve şehrimizin her noktasına dokunarak vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz" dedi. Başkan Topuz'a, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Sezgin ve Fen İşleri Müdürü Taylan Paskal da eşlik etti.
Haber Merkezi