Fethiye Belediye Başkanı Karaca 30 gün sonra makamına döndü

Silahlı saldırıda bacağından yaralanan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yaklaşık 30 gün sonra koltuk değnekleriyle makamına dönerek görevine başladı.

Haber Merkezi

24 Mayıs'ta evinin yakınlarında uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Karaca, tedavi sürecinin ardından belediye binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Süreç boyunca kendisine destek veren Fethiye halkına teşekkür eden Karaca, adli sürecin gizlilik kararıyla yürütüldüğünü ve emniyet ile savcılığın çalışmalarına katkı sağlamak için detaylara girmeyeceğini söyledi.

Olayın geçmişine ilişkin konuşan Karaca, saldırı gecesi evinin yanındaki kreş çevresinde şüpheli hareketler sergileyen bir kişiyi fark ettiğini ve müdahalesinin çocukların güvenliği için olduğunu belirtti.

Devletin ilgili birimlerinden alınan bilgiler doğrultusunda olayın kendisi ya da kreşle doğrudan bir bağlantısının bulunmadığının değerlendirildiğini aktaran Karaca, soruşturmanın sürdüğünü ifade etti.

 

DİĞER HABERLER